Descriere Eveniment

Lumea competitiva in care traim ne obliga sa fim convingatori. E nevoie de persuasiune pentru a obtine un job bun sau un DA de la fiinta iubita, pentru a ne integra intr-un grup sau pentru a incheia o afacere profitabila. Si nu doar atat. Stiind sa porti o discutie inteligenta cu orice tip de interlocutor, stiind sa iti motivezi membrii echipei sa faca ce le propui, stiind sa convingi pe oricine de orice, nu faci decat sa iti simplifici viataSi cine nu isi doreste asta?

 BT Club si Victoriabank Club, impreuna cu Ovidiu Oltean, organizeaza webinarul gratuit "Cei 3 piloni ai persuasiunii. Cum sa iti cresti puterea de convingere", in cadrul caruia invitatul nostru va raspunde la urmatoarele intrebari:

  • - care sunt cei 3 piloni de baza ai persuasiunii?
  • - care sunt cele 11 metode prin care iti poti creste credibilitatea?
  • - care sunt cele 13 strategii prin care ii poti face pe oameni sa te asculte cu atentie?
  • - care sunt cele 12 tehnici care te ajuta sa iti comunici ideile clar, coerent si pe intelesul tuturor?

Acest webinar este pentru tine daca:

  • - esti antreprenor la inceput de drum sau detii o afacere in plina dezvoltare;
  • - esti manager sau lider si conduci o echipa;
  • - esti director de vanzari, business development manager sau director de marketing;
  • - activezi in domeniul educatiei ca profesor sau trainer;
  • - esti expert/specialist intr-un anumit domeniu: economie, IT, medicina, inginerie, avocatura etc.;
  • - dezvolti o afacere de Network Marketing (MLM).

Webinarul este gratuit, insa necesita inscriere prealabila.


Dupa 4 ani de programare si 3 ani de vanzari, Ovidiu Oltean a descoperit ce inseamna cu adevarat oratoria, in anul 2012, la clubul Toastmasters Cluj. Un an mai tarziu s-a dedicat public speaking-ului si a devenit unul din cei mai premiati si apreciati experti din acest domeniu din Romania, fiind triplu campion European si de 17 ori campion national la Public Speaking. Misiunea lui este sa sprijine oamenii sa aiba mai multa incredere in ei, sa fie mai persuasivi si mai autentici atunci cand isi prezinta ideile in public. Ii ajuta sa construiasca si sa livreze prezentari Clare, Captivante si Convingatoare prin intermediul sedintelor de consultanta, training-urilor intensive si cursurilor online.

Locatii ale evenimentului:

Chisinau Chisinau

18.11.2021 15:00-16:30

Speakeri

Ovidiu Oltean

Ovidiu Oltean sprijina oamenii sa aiba mai multa incredere in ei, sa fie mai persuasivi si mai autentici atunci cand isi prezinta ideile in public. Face acest lucru prin seminarii, sedinte de consultanta, traininguri intensive si cursuri online.