Descriere Eveniment

Vă invităm la evenimentul de lansare a Victoriabank CLUB, o inițiativă a Bancii Transilvania și Victoriabank prin care se oferă comunității de antreprenori din Republica Moldova accesul la un cadru de informare și educație antreprenorială, urmărind organizarea constantă  de training-uri, workshop-uri, webinarii, seminarii și conferințe business.

Agenda evenimentului cuprinde un panel de discuții pe tema susținerii antreprenoriatului în Moldova, precum și un seminar de educație antreprenorială pe tema ”Inteligența financiară a antreprenorului”, astfel:

  • ·   14.30 – 15.00: Înregistrare și welcome coffee
  • ·   15.00 – 16.00: Panel de discuții. Invitați: Angela Sax - Director pentru Oficiul BERD din Moldova,  Lucia Berdos - Co-fondatoarea hotelului Berd’s și salonului de frumusețe Cristis, Tiberiu Moisă - Director General Adjunct Mid Corporate și IMM, Banca Transilvania, Bogdan Pleșuvescu – Președinte Victoriabank. Moderator: Eusebiu Burcaș
  • ·   16.00 – 16.15: Pauza de cafea și networking
  • ·   16.15 – 18.00: ”Inteligența financiară a antreprenorului”, susținut de Eusebiu Burcaș
  • ·   18.00: Cocktail și networking

Despre seminarul ”Inteligența financiară a antreprenorului”

 O statistică globală sperie de peste 4 decenii actualii și potențialii antreprenori afirmând că 80% din afaceri dau faliment în primii trei ani de activitate. Cu toate că există particularități regionale, această cifră este menționată aproape în orice curs de antreprenoriat.  

 La o analiză mai atentă cauza principală a falimentului companiilor este lipsa de bani sau mai exact fluxul de numerar. Cum ne putem proteja afacerea de riscul de blocaj financiar și mai ales cum să facem și să generăm profit vom descoperi împreună în seminarul de Inteligență financiară pentru antreprenori.

Locatii ale evenimentului:

Chisinau Chisinau

17.04.2019 15:00

Speakeri

Angela Sax

Director BERD Moldova

Bogdan Plesuvescu

CEO Victoriabank

Tiberiu Moisa

Director General Adjunct Mid Corporate și IMM Banca Transilvania

Eusebiu Burcas

Consultant de management, speaker și angel investor

Lucia Berdos

Co-fondatoarea hotelului Berd’s și salonului de frumusețe Cristis