Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online.

Marketingul online este o componentă esențială în orice business și poate să îți transforme afacerea…atunci când este făcut în mod eficient și aduce un ROI  pozitiv. Îți permite să măsori și să controlezi mult mai bine totul.

Este un domeniu în continuă schimbare și este esențial să ținem pasul și să fim în temă cu cele mai eficiente metode de promovare, iar pentru asta este nevoie de educație continuă.

Poate ai un produs sau serviciu excelent, însă nu ai strategiile sau tacticile de Marketing Online corecte. Ai depus deja eforturi semnificative, dar cumva, rezultatele au întârziat să apară.

Dacă vrei să înveți cum să deții controlul comunicării online și cum te poți folosi de online pentru a-ți crește afacerea ta sau cea la care lucrezi, te invităm la cursul de Marketing Online cu participare gratuită "Crește-ți afacerea. De la buget, la vânzări online".

Invitatul nostru este Călin Biriș (unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din România) și îți va oferi exemple (pe baza experienței sale practice de peste 10 ani) despre planificare, bugete, tactici și cum să-ți construiești o strategie puternică de Marketing Online.

Timp de 3 ore, ai ocazia să afli ce trebuie să faci pentru a-ți dezvolta afacerea dacă profiți în mod profesionist de puterea Marketingului Online.

Evenimentul nu presupune taxă de participare, însă necesită înscriere prealabilă.

 Cine trebuie sa participe la acest curs:

  • - Antreprenorii
  • - Managerii/Directorii de Marketing și Vânzari
  • - Începatorii sau specialiștii în domeniul Marketing-ului

Este potrivit atat pentru magazine online cât și pentru business-uri de servicii sau afaceri B2B.

În cadrul cursului, vei afla cel puțin 4 lucruri:

1. Cum să-ți pui bazele unui marketing online bine organizat și eficient

2. Care sunt principalele canale de publicitate și comunicare online și în ce ordine să le folosești pentru a avea maximul de impact și a-ți crește treptat afacerea. 

3. Exemple de bune practici în Marketing Online.

4. Sfaturi utile de Social Media pentru un impact mai mare în comunicare.

 Evenimentul va avea loc joi, 31 octombrie 2019, de la ora 15.00.

 Locație:  Hotel Courtyard by Marriott,  Str. Arborilor 21/A, Chisinau, MD 2025

 Agenda evenimentului:

  • - 14.30 – 15.00: Înregistrare și welcome coffee
  • - 15.00 – 16.30: Prima parte
  • - 16.30 – 16.45: Pauză
  • - 16.45 – 18.00: Partea a doua

Speaker:  Călin Biriș este unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din Romania, cu peste 10 ani de experiență. În prezent este Senior Business Partner în agenția de Digital Loopaa Marcom, trainer și fondator al programului Online Mastery (curs online de Marketing Online de la A la Z), iar în trecut a fost Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga.

Speakeri

Calin Biris

Loopaa

Expert in marketing online, trainer, speaker si fondator al programului Online Mastery.